Hírek

2012.08.09. 15:31

Felújítanak, új játékokat helyeznek el a Megyeház utcai óvodában

Székesfehérvár - Javában zajlik a Megyeház utcai óvoda felújítása, ahol szeptembertől ötven óvodásnak lesz helye. Nem csak az épületben dolgoznak, új udvari játékokat is beszereznek.

Fejér Megyei Hírlap

Tízmillió forint értékben telepítenek új  udvari játékokat a Megyeház utcai óvodába, amelyet a fehérvári egyházmegyétől kapott ingyenes használatba a székesfehérvári önkormányzat. A közgyűlés döntése értelmében a Tolnai úti óvoda tagintézményeként szeptembertől ötven óvodás kisgyereknek lesz itt férőhely, és már gőzerővel zajlik a szükséges felújítás. Ma a helyszínen Mészáros Attila tanácsnok és Oláhné Wágner Erika óvodavezető tartott bejárást a Városgondnokság szakembereivel.


 Mint elhangzott: az óvodába beíratható minden olyan kisgyermek, aki 2012. augusztus 31-ig betölti a harmadik életévét, de jelezhetik felvételi szándékukat azon gyermekek esetében is, akik 2012. augusztus 31. után töltik be 3. életévüket. Lapunk kérdésére, miszerint hol parkolhatnak majd az autóval érkező szülők, kiderült, a  Városgondnokságtól jelképes áron  kölyökbérletet igényelhetnek majd a szülők, amellyel a belvárosi óvodaépület környékén parkolhatnak, mint ahogy ez már működik a fizető parkolási zónában található oktatási intézményeknél.
- Az ötven férőhely nagy része megtelt, néhány hely azonban még van: augusztus 13-án, valamint augusztus 21-től folyamatosan, minden munkanapon 8 és 13 óra között várjuk a szülőket a Tolnai Úti Óvodában - tette hozzá Oláhné Wágner Erika óvodavezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!