Hírek

2012.07.14. 11:18

Újabb patikarablás Székesfehérváron - Elfogták a tettest

Székesfehérváron - Szombaton kirabolták a fehérvári, Széchenyi úton lévő gyógyszertárat. A gázpisztollyal fenyegetőző férfit a rendőrök elfogták, a helyszínelés jelenleg is tart.

Fejér Megyei Hírlap

A patikát rövid időn belül másodszor rabolták ki, valamint két nappal ezelőtt egy fegyveres zárás előtt rabolta ki a székesfehérvári Szekfű Gyula utcai gyógyszertárat is. A helyszínről származó információink szerint ugyanez a rabló próbálkozott most a Széchényi úti gyógyszertárnál is, itt is zárás előtt. Ezúttal azonban egy rendőrjárőr észlelte a rablást.

Az egyik rendőr bement a patikába, és lefegyverezte a támadót. A férfinél egy gázfegyver volt, amellyel többször rá is lőtt az őt elfogó rendőrre - tudta meg lapunk Németh-Kész Mónikától, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

A körzeti megbízott - akinek az arca sérült meg, sérülése nem életveszélyes -, éppen a korábbi gyógyszertári rablások miatti ellenőrzését végezte, amikor a rabló befutott.

A rablás gyanúsítottja egy 44 éves balatonfüredi férfi, aki ellen a rablásokon túl hivatalos személy elleni erőszak miatt is feljelentést tesz a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!