Hírek

2012.07.09. 18:33

Közeleg a Vidi-Debrecen Szuperkupa-döntő

Székesfehérvár - Szerdán 20.15-kor kezdődik a Sóstói Stadionban a Debrecen-Videoton FC labdarúgó Szuperkupa-döntő. A Vidinek ez lesz a főpróbája a Slovan elleni EL-mérkőzésre.

Fejér Megyei Hírlap

A Videoton FC negyedik alkalommal játszik  Szuperkupa-döntőt, ennél többször csak a DVSC és a Ferencváros szerepelt a fináléban,  mindkét együttes hat-hat alkalommal, vagyis a Lokinak a szerdai lesz a hetedik fellépése. Első alkalommal 2006-ban játszott a Vidi döntőt, ellenfele  az akkor a második bajnoki címét megnyerő DVSC volt. A Szuperkupa-döntő akkor 2 mérkőzésből állt, Fehérváron   1-0-ra, Debrecenben pedig 2-1-re kapott  ki a Vidi. A következő döntőre  4 évet kellett várniuk a fehérváriaknak: akkor mint  ezüstérmes csaptak össze egy meccsen  a bajnok és MK-győztes Debrecennel idegenben, a Loki 1-0-ra nyert akkor.
Tavaly a Vidi mint bajnok a Magyar Kupa-győztes Kecskemét otthonában 1-0-ra győzött, s így a piros-kékek birtokába került a Szuperkupa.
A szerdai, a szintén Debrecen elleni rangadó a Vidi főpróbája lesz az EL-re.

(Forrás: vidi.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!