Hírek

2012.06.22. 17:24

Labdarúgók megyei díjátadó ünnepsége

Székesfehérvár - Pénteken a Sóstói stadionban gyülekeztek a megye labdarúgásának képviselői. Akkor és ott rendezték az idei központi díjátadót.

Silye Sándor

Sokan jöttek, mert szerencsére  mind gazdagabb a megye labdarúgása. Ahogy azt Schneider Béla, a  Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága vezetője elmondta, a TAO segítségével nőtt a megyében a labdarúgók száma, ebben a szezonban 7500 főt regisztráltak, ebből 1736 gyerek rúgta a labdát a Bozsik-program keretén belül. A sportág fontosságát mutatja, hogy a meghívott országgyűlési képviselő, kormánymegbízott   Dorkota Lajos elfoglaltsága miatt levélben üdvözölte a jelenlévőket, amelyet az igazgató olvasott fel. De élőben szólt a megjelentekhez és   adott árt érmeket, serlegeket a legjobbaknak Vargha Tamás, a Fejér Megyei Önkormányzat elnöke.
Sokan jöhettek ki és fogadhatták a tárgyi és szóbeli elismerést, valamint a gratulációkat, mindannyian  a különböző korosztályos és felnőtt bajnokságok dobogósai vagy a Fair Play díjasai voltak. A végén a felnőtt bajnok Iváncsa csapatának szólt a taps.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!