Hírek

2012.04.19. 12:48

Hogyan lehet EU-s pénzhez jutni?

A Lepsényi ÁMK keretében működő községi könyvtár sikeresen pályázott a Külügyminisztériumnál. A támogatásnak köszönhetően dokumentumokat lehetett beszerezni, illetve az EU- val kapcsolatos ismeretterjesztő előadások megtartása volt a kritérium.

Borsos György

Április 18-án az intézmény Szabó Sándort látta vendégül, aki a Fejér Megyei Iparkamara pályázati és innovációs tanácsadója. A rendkívül élvezetes, és közérthető előadáson a kisszámú érdeklődő minden információt megkaphatott a jelenleg futó és elérhető pályázatokról. Szabó Sándor hangsúlyozta minden egyes pályázati kiírás előnyét, hátrányát, egyáltalán, melyikkel érdemes foglalkozni. A lepsényi és a mezőszentgyörgyi érdeklődők, vállalkozók leginkább a munkahelyteremtés iránt érdeklődtek. Előadását azzal fejezte be, hogy ne a pályázatokhoz igazítsuk elképzeléseinket, hanem olyan pályázatokat keressünk, ami a mi célunk elérését segíti megvalósítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!