Hétvége

2014.10.04. 12:35

Staféta Ecküvel

Vasárnapi számunk előző vendége, Varga Dávid Embryo Baranyai Dániel Eckünek adta tovább a stafétát a következő kérdéssel: – Szerinted mi a legjobb gyógymód a téli befordulás ellen?

– Amíg jó idő van, addig kint kell lenni a szabadban, nem pedig otthon punnyadni. Sokat kell kirándulni, és persze – akár útközben is– rap-zenét, legfőképp Hősök együttest hallgatni. A téli depressziót az hozza elő, hogy korán sötétedik. Ezért kell még most töltekeznünk, friss levegőn, természetes napfény mellett. Engem mindig feldob, ha elmegyünk a barátokkal a Balatonhoz, és csak egyszerűen sétálunk. Ősszel is nagyon szép a part, nincs túl nagy nyüzsgés sem, át lehet adni magad a tó egy teljesen új oldalának. Ha pedig már itt a hűvös idő, az egész napos sötétség, akkor elő kell kapni egy régi jó társasjátékot, például a Gazdálkodj okosant! De sok jó kiállítás is lesz mostanában, és a Viktória című új magyar filmet is megnézném.

A Staféta következő vendége Komjáti Ádám, a Hősök együttes zeneírója. A kérdés: Milyen egy tökéletes vasárnapi időtöltés?

A staféta következő vendége:
Komjáti Ádám, Joeker

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!