Sima újpesti vereség

2017.10.23. 20:32

A középső harmadban hármat kaptak a Titánok 

BUDAPEST Az Erste Liga 10. fordulójában a Fehérvári Titánoknak csupán az első húsz percben volt esélyük az UTE otthonában.

Káldor András

UTE-Fehérvári Titánok 5-2 (2-1, 3-0, 0-1)Gól: Cseter 3, Pokornyi, Sági, illetve Vehmanen 2 Az első és a harmadik harmadban a házigazdával partiban voltak a Titánok, ám a középső húsz percben egyértelműen felülkerekedett az Újpest. A záró játékrészt megnyerték a kék-fehérek Iiro Vehmanen találatával. - Kétségtelen, hogy az Újpest nagy energiát fordított erre a találkozóra, sokat korcsolyáztak és jól játszottak. Fegyelmezettebb játékkal szorosabb is lehetett volna, ugyanis sokszor könnyen kerültek helyzetbe az újpestiek, a mi hibáinkból adódóan. Tulajdonképpen a második harmadban elment a mérkőzés, hiszen az Újpest már 5-1-re vezetett, és a harmadik játékrészben pedig már csak arra törekedtek a hazaiak, hogy megtartsák az eredményt. Nekünk ekkor már az volt a célunk, hogy legalább egy harmadot megnyerjünk, és keményebben játszottunk, így ez sikerült is – értékelt Kóger István vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában