Négy góllal nyertek

2018.01.18. 19:33

Tükörsima felcsúti siker

A Spanyolországban edzőtáborozó Puskás Akadémia FC csapata lejátszotta első téli felkészülési mérkőzését, amelyen legyőzte harmadosztályú ellenfelét.

Káldor András

Munkában a Puskás AFC, előtérben Márkvárt és Szécsi

Fotó: pfla.hu

Puskás Akadémia FC-Real Balompédica Linense 4-0 (0-0)

Gól: Radó 2 (az elsőt 11-esből), Molnár G., Prosser

Szombat óta edzőtáborozik a Puskás Akadémia FC csapata Malagában, eddig napi két edzéssel készültek Pintér Attila tanítványai, de szerdán este már elkezdődött számukra a felkészülési mérkőzések sorozata is. Első ellenfelük a spanyol harmadosztályban szereplő Linense együttese volt. A felcsúti gárda már az első félidőben vezethetett volna, Ulysse Diallo és Liridon Latifi helyzete azonban kimaradt, így 0-0-s állásnál vonultak szünetre a csapatok. Fordulás után már az első percben betaláltak a felcsútiak, az új szerzemény, az uruguayi Gonzalo Vega ugratta ki Molnár Gábort, aki a kimozduló kapus mellett 11 méterről továbbított a hálóba.

Munkában a Puskás AFC, előtérben Márkvárt és Szécsi
Fotós: pfla.hu

A PAFC a játékrész közepén növelte előnyét, Márkvárt Dávid beadásából Prosser Dániel volt eredményes. A harmadik gól 11-esből született, a Prosser ellen elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt Radó András értékesítette, aki nem sokkal később újra betalált, miután Madarász Márk passza után négy méterről passzolt a hálóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában