Kilenc gólt szerzett a középpályás

2024.05.23. 07:05

Christensen: "Pályafutásom legjobb szezonja volt"

A Fehérvár FC az utolsó fordulóban lecsúszott az OTP Bank Liga dobogójáról, s ugyan csalódott volt a csapat a DVTK elleni 0-0-t követően, nem vallott szégyent az együttes a negyedik hellyel. Tobias Christensen, a Vidi norvég középpályása hatalmas formajavuláson esett át a szezon alatt. Kilenc góljával a fehérváriak házi gólkirálya lett.

Ferencz Balázs

A 24 éves Tobias Christensen úgy érzi, még nem futott ilyen jó szezont pályafutása alatt

Forrás: fehervarfc.hu

- Összességében mondhatjuk azt, hogy sikeres szezon van mögöttünk, hiszen eredetileg az volt célként meghatározva, hogy elérjük a 40 pontot és biztosan bennmaradjunk az NB I-ben. Ezt a célt magabiztosan sikerült is teljesítenünk. Ezután már felszabadultan futballozhattunk és bár csúsztak be gyengébb meccsek is, végül sikerült kiharcolnunk azt, hogy nyáron a nemzetközi kupában szerepelhessünk - fogalmazott Tobias Christensen visszatekintve a 2023-2024-es idényre. - Az utolsó meccs után mégsem örülhettünk önfeledten, hiszen nagyon közel voltunk ahhoz, hogy a dobogóra is felállhassunk, ez azonban végül nem sikerült. A saját teljesítményemmel elégedett vagyok, számomra nem kérdés, hogy pályafutásom legjobb szezonja volt a 2023-2024-es idény. Főleg azután ment jól a játék, hogy a középpályán előrébb kerültem és sokkal többször kapcsolódhattam be a támadásokba. Örülök annak, hogy összesen kilenc gólt szereztem és jó pár gólpasszt is sikerült kiosztanom. Mit is mondhatnék? Soha rosszabb szezont! Büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak a játékosa lehetek. Úgy érzem, ebben a szezonban nagyon összekovácsolódtunk, ez pedig nagy részben köszönhető a szakmai stábnak. Nagyon sok jó emlékem van az elmúlt szezonból, külön ki kell emelnem a Vidi-szurkolókat, akik minden meccsen remek hangulatot varázsoltak a stadionokba. Nagyon sajnálom, hogy végül nem tudtunk közösen dobogós helyezést ünnepelni, de az mindent elmond a drukkerekről, hogy a negyedik hely ellenére is kihívtak bennünket ünnepelni a Sóstói Stadion elé. Felejthetetlen élmény volt ez számomra és szerintem a csapattársak számára is. Most néhány hét pihenő következik, aztán egy erős alapozással felkészülünk a nemzetközi szereplésre és az új bajnoki idényre. Bízom benne, hogy valamennyi fronton sikerül eredményesen szerepelnünk és a jövőben is együtt ünnepelhetünk majd lelkes szurkolóinkkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában