Férfi röplabda

2024.04.03. 21:16

Növelhetik az előnyüket

Karnyújtásnyira kerülhet a továbbjutástól a MÁV Előre Foxconn a Debreceni EAC ellen a férfi röplabda Extraliga rájátszásának elődöntőjében.

Szabó Róbert

Egy lépéssel közelebb kerülhet a továbbjutáshoz a Loki Debrecenben

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Redjo Koci vezetésével magabiztosan nyert hazai környezetben a Loki a DEAC ellen. Az elődöntőt így nagyszerűen kezdő székesfehérváriak a sikerrel egy lépéssel közelebb kerültek a továbbjutáshoz. A párharc az egyik fél harmadik győzelméig tart, Debrecenbe pedig azért utazik a Omar Pelillo legénysége, hogy megduplázza előnyét. A siker ráadásul azt is jelenthetné, hogy a harmadik, április 7-én, vasárnap rendezett találkozón le is zárhatnák a párharcot a fiúk.

Az előjelek bíztatóak, ráadásul amikor legutóbb, február 7-én Debrecenben találkoztak a felek akkor is a MÁV Előre örülhetett győzelemnek még a bajnokság alapszakaszában. Ami annyira nem kecsegtető, hogy az elmúlt öt idegenbeli találkozóból a télin kívül csak egyet nyert meg a Loki, még 2022 októberében. A feladat nem könnyű.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában