97 éve született Puskás Ferenc

2024.04.02. 21:14

Koszorúzással tisztelgett névadója előtt a Puskás Akadémia

1927. április elsején született a valaha élt legnagyobb magyar labdarúgó, a világhírű Puskás Ferenc. A felcsúti akadémia kedden sírhelyénél emlékezett a nemzet sportolójára.

Ferencz Balázs

Forrás: puskasintezet.hu

A budapesti Szent István-bazilika altemplomában rótta le kegyeletét a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia vezetősége. Az Aranycsapat legendáját 2007. december 9-én helyezték örök nyugalomra a bazilikában, mellette nyugszik felesége, Hunyadvári Erzsébet és leányuk, Puskás Anikó. 

Forrás: puskasintezet.hu

Puskás Ferenc sírhelyénél Orbán Viktor, a Puskás Akadémia alapítójának koszorúját Tóth Balázs klub- és akadémiaigazgató, illetve Liszkai Dezső, a Labdarúgó Módszertani Központ igazgatója helyezte el. A Puskás Akadémia nevében az emlékezés koszorújával Kiss Zoltán kollégiumigazgató, valamint az akadémisták közül Dmitro Lahuncov és Vajda Roland tisztelgett. A megemlékezésen részt vett Balogh Balázs, a Puskás Intézet igazgatója is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában