Labdarúgó NB III

2024.04.01. 17:04

Kiütötték a listavezetőt

Óriási meglepetést okozva, 5-0-ra kiütötte a listavezető VLS Veszprémet a Puskás Akaédmia II. számú csapata a labdarúgó NB III. Észak-Nyugati csoportjának 22. fordulójában.

Szabó Róbert

Kiütéses győzelmet aratott a Puskás Akadémia II a VLS Veszprém otthonában

Fotó: puskasakademia.hu

A felcsútiaknál kiemelkedő teljesítményt nyújtott Vékony Bence, aki duplázni tudott. Mellette a rutinos Magasföldi József is kétszer volt eredményes, de Dmitro Dimitrijev is betalált, így alakult ki az 5-0-s végeredmény. Az együttes ezzel segített a Bicskének, amely a rivális Tatabánya otthonában lépett pályára, azonban a győzelem elmaradt, 1-1-es döntetlennel zártak a felek. A bicskeiek így nem tudtak közelebb jönni a feljutást érő első helyhez, ráadásul visszacsúsztak a negyedik pozícióba, miután a III. Kerületi TVE nyert a Dorog otthonában.

A Dél-Nyugati csoportban az Iváncsa továbbra is harcban van a feljutásért, az MTK második számú csapatát verték idegenben 3-0-ra, ráadásul a Szentlőrinc 3-3-as döntetlent játszott Nagykanizsán, így már két pont az előnye a Fejér vármegyei együttesnek a tabella élén. A Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vármegyei rangadón nyert 3-1-re a Fehérvár FC II ellen, így növelte előnyét a kieső helyek előtt. A Dunaújváros is fontos mérkőzést nyert, a középmezőnyben lévő Bonyhád-Majos otthonából hozta el a három pontot miután 1-0-ra diadalmaskodott. A dunaújvárosiak így feljöttek egy pontra a 13., még bennmaradást érő helyen álló Fehérvár FC II. mögé, azonban a harc nagy lesz a pozíció megszerzéséért.

Labdarúgó NB III, 22. forduló
Észak-Nyugati csoport

VLS Veszprém – Puskás Akadémia II. 0-5 (0-3)
Gólszerzők: Dmitro Dimitrijev (12.), Vékony (34., 55.), Magasföldi (38., 57.)
Opus Tigáz Tatabánya – Bicskei TC 1-1 (1-1)
Gólszerzők: Soltész (17.), ill. Gaszner (28.)

Dél-Nyugati csoport

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Fehérvár FC II. 3-1 (1-0)
Gólszerzők: Lencsés (16.), Bozai (56.), Balogh Á. (87.), ill. Tóth T. (50.)
Bonyhád-Majos – Dunaújváros 0-1 (0-0)
Gólszerző: Szepessy (73.)
MTK Budapest II. – Iváncsa KSE 0-3 (0-1)
Gólszerzők: Bányai (17., 90.), Suszter (67.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában