Kikapott a Gárdony-Pázmánd

2024.03.27. 16:58

Nem adtak esélyt a fradisták

Bízott a helytállásban a Gárdony-Pázmánd NKK női kézilabdacsapata az NB I/B 22. fordulójában, de a Ferencváros U19-es együttese méretes zakót mért a tópartiakra.

Ferencz Balázs

Vereszky Dorka (pirosban) kétszer vette be a Fradi kapuját a Népligetben

Fotó: Kricskovics Antal

Fotó: Kricskovics Antal

FTC U19 - Gárdony-Pázmánd NKK 41-28 (20-12)

Budapest, Elek Gyula Aréna, 100 néző. Vezette: Konkoly, Oláh.

FTC U19: Bartók D. 3, Mészáros (kapusok) - Balogh V. 6, Tóth A. 5, Táder 5, Kármán 4, Papp D. 4, Szabó L. 3, Menczer 3, Horváth H. 2/2, Himer 2/1, Balázs 2, Fábián 1, Török F. 1, Bede, Szibert. Vezetőedző: Illés Márton

Gárdony-Pázmánd NKK: Kaffka, Bőle (kapusok) - Szűcs N. 3, Hargitai 1, Vernes 2, Hamuth 4, Berényi 3/1, Vereszky 2, Berkes-Kaiser 7/2, Zámori 3, Nemes, Ágoston 2, Kukucska, Tóth Ficsor 1. Vezetőedző: Molnár József

Kiállítások: 4 ill. 10 perc
Hétméteresek: 4/3 ill. 4/3

Utoljára 1-1-es állásnál volt partiban a tabella utolsó előtti helyén álló Gárdony-Pázmánd NKK a dobogót ostromló ferencvárosi fiatalokkal. A második perctől bénítóan hatékonnyá vált a hazai U19-esek tempós játéka, s a hatodik percre ötöt, a tizenhetedikre kilenc gólt tettek a két csapat közé. Az első félidőben eldőlt, hogy a Gárdony nem szerezhet pontot az Elek Gyula Arénában. Szabó Laura góljával a 34. percben vezetett először tízzel a Fradi, s a tóparti lányok nem is tudtak feljebb kapaszkodni. Az FTC U19 magabiztosan nyert, a Gárdony-Pázmánd NKK pedig szombaton 18 órától hazai környezetben javíthat a Tempo KSE ellen.

Ágoston Nóra harcol két ferencvárosi lány között
Fotó: Kricskovics Antal

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában