24 órás röplabda

2024.03.03. 15:00

Nekik mégsem volt mindegy - véget ért a 24 órás röplabda

Extrém sportnak is beillő, 24 órán keresztül egyfolytában zajló röplabdatornát rendezett a Székesfehérvári Diáktanács a Jáky József Technikumban pénteken és szombaton több mint 100 játékos részvételével. A döntőt szombaton kora délután vívták az addigra már kissé elcsigázott csapatok.

Feol.hu

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megye Hírlap

A pénteken délután elrajtolt maratoni tornán 12 csapat vett részt: a Nekem mindegy, a Brigantik, a Csapd le csacsi, az A.S.S, az Arany Varázs Kecske, a Not too late, a Dagi méhecskék, a Diáktanácsosokk, a Fényes angyal szárnyak, a Flying winners, a Fürge fügék és a Hódítók fantázianevű formációk szálltak versenybe az aranyért a Jáky tornatermében.

A verseny 24 órájában folyamatos volt a játék, mindig volt valaki a pályán. A mérkőzéseket nem időre vagy szettre, hanem elért pontra játszották, így a meccsek győztese mindig az volt, aki először érte el a 25 pontot. Az aranyérmet végül a Nekem mindegy formáció tagjai vehették át, de mindenki nyertes lehet, aki végigküzdötte a tornát, ébren tudott maradni péntek délutántól szombat délutánig és részt vett ezen a közösségformáló és embert próbáló eseményen. A szervezők úgy tervezik, jövőre folytatódik a hagyomány. A 24 órás röplabdát 2018-ban rendezte meg először a Székesfehérvári Diáktanács és csak a koronavírus idején maradtak el a tornák. Jövőre tehát hatodik alkalommal indíthatják útjára a labdát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában