A közvetlen rivális érkezik

2024.03.15. 14:17

Kiesési rangadó a Velencei-tó partján

Négy pont a különbség az utolsó előtti Gárdony-Pázmánd NKK és a sereghajtó PTC Tade Szegedi NKE csapatai között. A női kézilabda NB I/B 21. fordulójában közvetlen riválisukat fogadják a tópartiak szombaton, 18 órakor.

Ferencz Balázs

A gárdonyi Hargitai Dorottya veszi célba a kaput

A Gárdony-Pázmánd NKK egy bravúros, Szigetszentmiklós felett aratott győzelmet követően kikapott a Hajdúnánás vendégeként. A tópartiak így nem tudtak feljebb kapaszkodni a tabellán, melyen a 21. forduló előtt a 15. helyen állnak. Most a 16. Szeged érkezik a gárdonyi csarnokba. A két együttes ősszel 25-25-ös döntetlent játszott Szegeden.

- A hétvégi fordulóban a Szeged csapata ellen kötelező lesz a győzelem. A lányokkal együtt mindent meg fogunk tenni a siker érdekében! - fogadkozott a Gárdony-Pázmánd NKK vezetőedzője, Molnár József.

- Sajnos a legutóbbi hétvége nem úgy sikerült ahogy azt elterveztük, de nincs időnk a múlttal foglalkozni a következő célra kell koncentrálnunk. Legutóbb egy izgalmas mérkőzésen döntetlent játszottunk a Szegeddel, de most szeretnénk egy kemény védekezéssel és egy okos támadójátékkal itthon tartani a két pontot - fogalmazott a gárdonyiak szélsője, Hargitai Dorottya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában