Regina két ezüstje

2024.03.25. 08:00

Karate diákolimpia: 5 ezüst- és 2 bronzérem Úrhidára

A Magyar JKA Karate Szövetség az impozáns jászberényi Jász-Plasztik Arénában rendezte meg az idei Ippon Shobu Karate Diákolimpiát – tájékoztatta lapunkat Soós Tamás edző, az Úrhidai Karate Egyesület elnöke.

Feol.hu

Az úrhidai különítmény, hátsó sor b-j: Mohácsi János, Bálványos Fanni Barbara, Kovács Regina, Soós Tamás (edző). Első sor b-j: Borbély Száva Dóra, Bokor Miklós, Mohácsi Luca

Fotó: Az egyesület

Megnyitó beszédében Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, hogy ez a sportág nem csak a sport szeretetére nevel, hanem a karatét gyakorlók személyiségét is formálja, és nemzeti öntudatra neveli a fiatal generáció minden tagját. A Magyar Karate Szövetség részéről shihan Juhász Ferenc köszöntötte a megjelent sportolókat, edzőket és hozzátartozókat.

A versenyre 44 egyesület 266 versenyzőjének 458 kategórianevezése érkezett be, az Úrhidai Karate Egyesületet hat sportoló és edzőjük képviselte.

– Az úrhidai karatékák mindannyian jól teljesítettek saját versenyszámaikban. Az edzői elvárások nem mindig valósultak meg, de ez legtöbbször nem csak a versenyzőinken múlt. Karatésaink végül 5 ezüst- és 2 bronzérmet szereztek a viadalon – tette hozzá Soós Tamás.

Eredmények, ezüstérem: Kovács Regina (egyéni formagyakorlat, egyéni küzdelem), Mohácsi Luca (egyéni küzdelem), Borbély Száva Dóra (egyéni küzdelem), Bálványos Fanni Barbara (egyéni küzdelem).

Bronzérem: Mohácsi Luca (egyéni formagyakorlat), Bokor Miklós (egyéni küzdelem).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában