Labdarúgó NB I

2024.03.04. 18:35

Hiányzott egy kulcsember a tizenhatoson belülről Hornyák szerint

Szoros mérkőzésen játszott 1-1-es döntetlent a Puskás Akadémia a Diósgyőri VTK otthonában a labdarúgó NB I 23. fordulójában. A találkozót követően Hornyák Zsolt vezetőedző értékelte a látottakat.

Szabó Róbert

Hornyák Zsolt szerint igazságos döntetlen született a DVTK elleni mérkőzésen

Forrás: puskasakademia.hu

– Nézői szemszögből egy érdekes mérkőzés volt ez, ha ott ültem volna, akkor biztos elégedetten nyilatkoznék most – kezdte gondolatait Hornyák Zsolt, a mérkőzést követő sajtótájékoztatón. – Mindkét csapat egyformán próbált nyerni ma, nagyon pozitív, hogy a Diósgyőr is focit akart játszani, ez érezhető volt. 

A Puskás Akadémia FC vezetőedzője arról is beszélt, hogy az első félidőben labdakihozatalnál nagyon sok pontatlan labdát elvesztettek, főleg a középpályán. Kiemelte, a küzdőszellem és a tempó nem hiányzott a csapatából, de a DVTK-ból sem, akik jól kontráztak és veszélyesek voltak a kapura is a felcsútiak szakembere szerint.

– Sajnos más forgatókönyvet képzeltem el akkor, amikor pályára küldtem Colleyt – folytatta gondolatait Hornyák. – Ő és Jonathan Levi még visszatérőben van, nincsenek a legjobb formában, ráadásul Lamint a sárga lappal egy kicsit meg is állították. Eredetileg a 60. percben szerettük volna becserélni őket, de bevállaltuk azt a kockázatot, hogy a szünet után beállnak. 

Hornyák Zsolt a sajtótájékoztató végén elmondta, sajnos hiányzott egy olyan kulcsember a tizenhatoson belül, aki eldönthette volna a mérkőzést. Ezt a szerepet szánta Colleynak, azonban ez nem sikerült, de az 1-1-es döntetlen megérdemelt, mert mindkét együttes sokat tett a sikerért, vannak ilyen mérkőzések, az eredménnyel nem elégedett, hiszen nyerni utaztak Miskolcra, de a DVTK jól játszott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában