Labdarúgó NB II

2024.03.02. 09:00

Az idegenbeli győzelem után a Szegedet fogadja a Csákvár

Nem lesz könnyű dolga az Aqvital FC Csákvárnak, amely a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát fogadja a labdarúgó NB II 23. fordulójában.

Szabó Róbert

Idegenben nyerni tudott a Csákvár a Szeged ellen még augusztusban

Fotó: aqvitalfc.hu

A tavaszi szezon nem a legjobban indult Csákváron, hiszen a Haladás elleni idegenbeli döntetlen után előbb az ETO FC Győrtől, majd a Soroksártól is kikapott az együttes, amely aztán nagyot hajrázva 2-1-re diadalmaskodott a Budafoki MTE ellen a legutóbbi fordulóban. Tóth Balázs legénysége ezzel megszerezte első idei győzelmét bajnokin, és feljött a kilencedik helyre. A folytatás azonban nem lesz egyszerű, a negyedik helyen álló, és még a feljutásért is harcban lévő Szeged-Csanád Grosics Akadémia látogat a Tersztyánszky Ödön Sportközpontba március 3-án, vasárnap 17.00 órától.

A Szeged idegenben még veretlen a 2023-2024-es idényben, három győzelem mellett nyolcszor játszott döntetlent.

A két együttes a jelenlegi idényben már találkozott egymással még augusztusban, azt az összecsapást a Csákvár nyerte Szegeden, Tamás Nándor és Gazdag Vajk góljával 2-0-ra. Hazai környezetben sem panaszkodhat az Aqvital FC, hiszen a legutóbbi öt szegediek elleni mérkőzéséből hármat is megnyert, kettőn pedig döntetlent játszott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában