Felemás mérleg

2024.03.29. 11:53

A juniorok nyertek, az ifik kikaptak

A jégkorongos szezon közeledtével az utánpótlásban is pörögnek a mérkőzések a korosztályos bajnokságokban. A rájátszás már mindenhol tart, a FEHA19 U18-as együttese a döntő elő mérkőzésén kikapott a BJA-től, az U21-esek az elődöntőben a második találkozót is behúzták.

Beke Zsombor

Fotó: Soós Attila

A fehérváriak Hajdu (Iszak-Pataki) - Angyaláti, Palla F., Viitakoski,, Antonijevic, Papp A., Horváth D., Szabó M., Süveg B., Süveg I., Pallag-Bozsák R., Rákosi Lukács, Sábián R., Nadtochiev, Pallós Zs., Keszthelyi Cs., Palla X., Baraboi, Bánfalvi, László, Pál D. összeállításban léptek jégre a fővárosban a finálé első mérkőzésén. Sajnos sok babér nem termett a kék-fehéreknek ezen az estén, a BJA negyven perc után 4-0-ra vezetett, és ebből az előnyből már nem adott le, így magabiztosan behúzta a döntő első találkozóját. 

Az U21-es fehérvári gárdának jóval jobban ment, az első mérkőzésen aratott 10-1-es siker után másodjára sem adott sok esélyt a Dunaújvárosnak Tokaji Viktor együttese. A Csibi (Orbán) - Bajkó, Gyuró, Keceli-Mészáros, Keresztes Zs., Ambrus Cs., Szabó P., Balogh Á., Strazdins, Németh Z., Szöllősi Cs., Hercsel, Bagonya Á., Balasits, Alapi, Dézsi, Kurián, Zezelj, Dobos, Farkas L. összeállítású FEHA19 ezúttal hátrányból fordított, ugyanis a mérkőzés elején a DAB emberhátrányból szerezte meg a vezetést Michalevic révén. Farkas révén fórban jött az egyenlítés, majd a harmad végére már 3-1-re vezettek a fehérváriak. Innentől pedig ezúttal sem volt megállás, a második játékrészben még négyet, az utolsóban egyet rakott hozzá a FEHA19, a kék-fehérek 8-1-re nyertek, így 2-0-ra vezetnek a három győzelemig tartó párharcban. 
Gólszerzők: Farkas L. (2), Szöllősi Cs., Szabó P., Keceli-Mészáros, Dobos, Dézsi, Keresztes Zs., ill. Michalevic.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában