Vidi - DVSC után

2024.02.19. 16:00

Tóth Balázs: "Ezen a hétvégén a három pont volt a lényeg"

Mint ahogy már a fehérvári futballbarátok megszokhatták, Tóth Balázs ismét oroszlánrészt vállalt a Vidi győzelméből. A kapusnak sok munkája volt a Debreceni VSC ellen 1-0-ra megnyert bajnokin.

Ferencz Balázs

Tóth Balázs volt a Fehérvár FC egyik hőse

Forrás: fehervarfc.hu

– Nagyon küzdelmes mérkőzés volt. Most a játékunkra büszkék ugyan nem lehetünk, de szerintem amint megszerezzük a sokat emlegetett 40 pontot, a játékunk is más képet mutat majd, meg fogjuk mutatni, hogy mit szeretnénk képviselni, ezen a hétvégén a  három pont volt a lényeg – fogalmazott a találkozó után Tóth Balázs, a Vidi kapusa. – A védéseknél talán az első félidőben Bárány Donát fejesénél volt a legnehezebb dolgom, az kellemetlen fejes volt, az nagy védés volt és a csapatot is átlendítette egy holtponton. Szeretnénk majd többet birtokolni a labdát, többet mutatni a labdarúgásból, most a végén is voltak meleg helyzetek, kicsit beszorultunk a kapunk elé. A játékoskeret tekintetében lehetnek nagyobb céljaink majd a szezon hátralévő részében, de most tényleg legyen meg az a 40 pont, amit alapvetően kitűztünk célnak, majd utána frissítjük a játékot és az meg is fog látszódni a pályán is.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában