400 ezer euróért fizetnek a fehérváriak

2024.02.03. 21:00

Szlovén válogatott csatár érkezhet a Vidihez

Hamarosan újabb érkező játékost jelenthet be a Fehérvár FC. Minden bizonnyal a Vidiben folytatja pályafutását az egyszeres szlovén válogatott csatár, Nejc Gradisar.

Ferencz Balázs

Nejc Gradisar (balra) a Rogaska színeiben hét gólt szerzett az ősszel

Forrás: PHOTO: NIK MODER / SPORTIDA

A zte.hu/transfer számolt be arról a planetnogomet.si értesülésére hivatkozva, hogy a Fehérvár FC 400 ezer eurót fizet a szlovén NK Rogaska együttesének Nejc Gradisar játékjogáért. A 21 éves, 187 centis csatárért azonban a két klub bónuszokról kötött megállapodása alapján további 200 ezer eurót perkál a Vidi. 

A szlovén portál azt is megjegyzi, hogy nem a fehérváriaké volt a legjobb ajánlat a szlovén válogatottban góllal debütáló Gradisrért. Amerikába is szerződhetett volna a gólerős csatár, de a játékos nem szívesen költözött volna a tengerentúlra.

A bajnokság őszi idényében Gradisar 14 bajnokin 7 gólt szerzett a szlovén élvonalban, ezzel második a góllövőlistán.  A szlovén kupában 1 mérkőzésen egyszer talált be. A felnőtt válogatottban január 20-án  mutatkozott be, mégpedig góllal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában