Női kézilabda

2024.02.23. 18:29

Nagy csatában maradt alul a Kohász

Nem sikerült nyerni a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiának a Vasas ellen a magyar női kézilabda NB I 16. fordulójában.

Szabó Róbert

Nem tudta otthon tartani a két pontot a DKKA

Fotó: kohaszkezi.hu

A mérkőzést jobban kezdte a házigazda Kohász, 6-4-nél már kétgólos előnye is volt, azonban az angyalföldiek hamar egyenlíteni tudtak, 9-8-nál pedig már ők vezettek. A folytatásban aztán a vendégek kezébe került az irányítás, akik szép lassan háromgólos előnyt alakítottak ki, s a DKKA hiába jött vissza egyre, a szünetre így is Vasas vezetésnél vonulhattak a felek, 13-16.

A fordulás után jobban jött ki a Dunaújváros, egy gólra zárkózott, majd egy 3-0-s szakasszal 20-18-ra húzott el. Ezt az előnyt egy darabig még őrizte a hazai együttes, azonban a fővárosiak 23-23-nál egyenlítettek, nem sokkal később pedig már két góllal vezettek, 23-25. Végül a maradék időben hiába zárkózott döntetlenre a DKKA, a Vasas nem engedett, és nyert, 27-29.

Dunaújvárosi Kohász KA – Vasas 27-29 (13-16)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában