Úton maradna a Vidi

2024.02.10. 07:19

Grzelak: "Ha jól játszik az MTK, nagyon jól teljesít"

Újabb idegenbeli mérkőzés vár a Fehérvár FC labdarúgócsapatára az OTP Bank Liga 20. fordulójában. Délután háromkor az MTK Budapest fogadja a Vidit.

Ferencz Balázs

Bartosz Grzelak újabb győzelemre tör s Vidivel

Forrás: fehervarfc.hu

- Olyan ellenfélre számítok szombaton, amelyik taktikailag igen hasonlóan játszik, mint mi - tekintett előre a Fehérvár FC vezetőedzője, Bartosz Grzelak. - Az MTK olyan csapat, amelyik ha jól játszik, akkor nagyon jól teljesít, így mindenképp tiszteljük őket. A harmadik idegenbeli mérkőzésünk következik nyolc napon belül, ami kemény menetrend, de ez hosszútávon kiegyenlítődik. A legutóbbi, Kisvárda elleni meccsen nagyon jó teljesítményt nyújtottunk idegenben, és remélem, hogy ezen az úton tudjuk folytatni szombaton is.

A Fehérvár FC a tabella harmadik helyén áll, míg az MTK Budapest az ötödik pozíciót foglalja el. A két együttes között 5 pont a különbség. Szezonbeli első randevújukat a fehérváriak nyerték 3-0-ra, akkor 3136 néző előtt Katona Mátyás szerzett vezetést a piros-kékeknek az első félidő hosszabbításában, majd Kalmár Zsolt kétszer is betalált, az 54., valamint a 89. percben is. A krónikához hozzátartozik, hogy a fővárosi Kádárt már a 29., Thiamot pedig a 43. percben kiállította Bogár Gergő játékvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában