Gólokra tör a Vidi csatára

2024.02.29. 20:39

Feledtetni akarják a múlt heti vereséget

A gyengélkedő Újpest FC vendége lesz a tabella harmadik helyén álló Fehérvár FC vasárnap este 19 órakor, az OTP Bank Liga 23. fordulójában.

Ferencz Balázs

Nejc Gradisar (balra) agilis játéka hasznára lehet a Vidinek

Forrás: fehervarfc.hu

Az előző fordulóban hasonlóan szerepelt a vasárnap esti randevú két együttese. A Fehérvár FC a DVTK vendégeként kapott ki 4-0-ra, míg az Újpest a Fraditól kapott egy ötöst. Azonban a tabellán elfoglalt pozíciók alapján a Vidi tűnik most jobb csapatnak, Bartosz Grzelak alakulata 39 ponttal a harmadik helyen áll a tabellán. Az Újpestnek a kiesés elől kell menekülnie, s a szorított helyzetben nem lehet a gárda mellett a frissen kinevezett vezetőedző, Mészöly Géza, akit egy hónapra tiltott el az MLSZ fegyelmi bizottsága - tévében adott nyilatkozata miatt.

Fiola Attila már a csapattal edzett, azonban a piros-kékek a sérült Kalmár és Hangya mellett nem számíthatnak majd a Miskolcon kiállított Csongvai Áronra, aki eltiltását tölti majd vasárnap 19 órától. Ettől függetlenül a fehérváriak pontokért mennek a Megyeri útra.

- Egyik csapat számára sem sikerült jól az előző forduló, biztos, hogy az Újpest is mindent megtesz, hogy javítson ellenünk, de mi saját magunkkal foglalkozunk és a legjobbunkat kell nyújtanunk Újpesten, hogy megszerezzük a három bajnoki pontot - fogalmazott Nejc Gradisar, a Fehérvár FC 21 éves szlovén csatára, aki első meccsén gólt szerzett a Vidi mezében. - Minden alkalommal, amikor lehetőséget kapok a bizonyításra, akkor abban a szellemben lépek pályára, hogy góllal, gólpasszokkal segítsem a csapatomat és természetesen vasárnap sem lesz ez másképp. Nagyon bízom benne, hogy egy jó hangulatú mérkőzésen sikerül majd szurkolóinkkal feledtetnünk a DVTK elleni vereséget és vasárnap este újra együtt ünnepelhetünk majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában