Alba Aréna

2024.02.25. 15:42

A játékosok is elkezdték "belakni" az új öltözőt

Pénteken és szombaton Székesfehérvár nyílt napot rendezett az Alba Arénába. Az érdeklődés mind a két nap hatalmas volt, szó szerint megtelt élettel a város új, multifunkcionális csarnoka. Szombat délután pedig a Hydro Fehérvár AV19 játékosaival is lehetett találkozni az öltöző környékén.

Beke Zsombor

A játékosok (jobbra, ülve) készséggel álltak a szurkolók rendelkezésére

Forrás: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Érdekes rendező az élet, hiszen míg az Alba Aréna első nyílt napján kígyózó sorok vártak a nyitásra majd az ezt követő avatómérkőzésekre szóló jegyértékesítésre, addig a Volán játékosai úton voltak Graz felé, az ICEHL alapszakaszának utolsó fordulójára. Kiss Dávid legénysége a második hely bebiztosításáért lépett jégre Ausztriában, ezt sikerrel vették, így jövőre a Bajnokok Ligájába indulhatnak a kék-fehérek. A nívós ellenfeleket pedig a nívós csarnokban, az Alba Arénában fogadják majd a fehérváriak, az európai szintű létesítmény klubmérkőzésen feltehetőleg a BL-ben mutatkozik majd be. A Volán játékosai a siker másnapján az új csarnok felé vették az irányt, hogy a hazai öltözőben vezethessék körbe szurkolóikat, persze a dedikálás, a közös képek készítése nem maradhatott el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában