Női röplabda

2024.02.25. 21:15

A búcsú ellen küzd a Loki

Két mérkőzéses hátrányból várja a hétfői, Fatum-Nyíregyháza elleni harmadik összecsapást a MÁV Előre Foxconn női csapat a röplabda Extraliga rájátszásának első fordulójában.

Szabó Róbert

Kötelező a győzelem az életben maradáshoz a Loki női csapatának

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A székesfehérvári együttes az első, hazai pályán lejátszott találkozón az első szettben még tartotta magát, a másodikban és a harmadikban azonban már simán kikapott, így elvesztette pályaelőnyét. A visszavágón aztán fenomenálisan kezdtek a lányok, az első felvonást 25-7-re megnyerték, onnantól viszont feléledtek a szabolcsiak, akik a soron következő három játszmát behúzták és megerősítették előnyüket, amivel együtt egy sikerre kerültek a továbbjutástól.

A MÁV Előre Foxconn hazai környezetben eddig három alkalommal játszott a Fatum-Nyíregyházával. Elsőként még 2022-ben a szabolcsiak három szettben nyertek, majd egy évvel később már a székesfehérváriak arattak hasonló arányú győzelmet, míg a legutóbbin szintén a vendégek örülhettek.

A Loki számára így rendkívül fontos lenne, hogy győzelemmel zárja a hétfői találkozót, hiszen amennyiben vereséget szenved búcsúzik az Extraliga rájátszásától. Ha sikerülne az életbenmaradás, akkor is további két siker kellene ahhoz, hogy továbbjusson és ott legyen az elődöntőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában