A Honvéd Szondi a legeredményesebb vármegyei csapat

2023.12.22. 13:02

Öröm nélküli dupla forduló

Az asztalitenisz Extraliga hetedik és nyolcadik fordulóját egy hétvégén bonyolították. Fejér vármegye csapatai nem nyertek meccset.

Ferencz Balázs

Kishegyi Ákos a Honvéd Szondi egyik kiválósága

Forrás: Nemzeti Sport archív

Fotó: Koncz Marton

A sereghajtó Dunaújvárosi Egyetem együttese előbb Miskolcon, a DVTK I. otthonában vendégeskedett, s igen szoros csatában szenvedett 4-3-as vereséget. Másnap a bajnoki címre is esélyes Komlói Bányászt fogadta, s 5-2-re kapott ki. 

Az Aqvital Csákvári TC Soltvadkerten 6-1-es vereséget szenvedett, egy nappal később pedig Szécsénybe látogatott, ahol a SZERVA SE I. csapata csak heroikus küzdelemben tudott felülkerekedni 4-3-ra.

A fehérvári Honvéd Szondi György SE alakulata a Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő I-től kapott ki nagyon simán, 7-0-ra itthon, majd a 8. körben a PTE PEAC-Kalo MÉH I. csapatát fogadva harcoltak nagyot. A pécsiek végül 4-3-ra nyertek.

Nyolc fordulót követően hetedik helyével a Szondi a legeredményesebb vármegyei az Extraligában. A Csákvár a 11., a Dunaújváros a 12. pozíciót foglalja el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában