Foci

2023.12.06. 11:49

Nívós focigála Móron

Rendszeresen megfordul a Magyar Öregfiúk Válogatottja a településen, köszönhetően Arany Tamás egykori kiváló játékvezetőnek, akinek hívó szavára egy emberként lépnek a Wekerle Sándor Szabadidőközpont parkettjára az egykori sztárok, közönségkedvencek.

Káldor András

Egy kilenc évvel ezelőtti fotón a szereplők nem nagyon változtak. Középen, narancs színű mezben Arany Tamás korábbi kiváló játékvezető, a torna szervezője

Fotó: A szervezők

A történelem ismétli önmagát, kilenc évvel ezelőtt hasonló tornát már rendeztek a móri létesítményben, csütörtökön délután 16 órától pedig a Magyar Öregfiúk Válogatott, a DEAC többszörös bajnok és Magyar Kupa győztes női futsal csapata, a Magyar Újságíró Válogatott és a Móri Öregfiúk együttesei újra összecsaphatnak. Az öregfiúknál találkozhatnak a futball szerelmesei a nyolcvanas évek meghatározó labdarúgóival, Nyilasi Tiborral, Détári Lajossal, Mucha Józseffel, Szokolai Lászlóval, Martos Győzővel és Szurgent Lajossal, valamint itt lesz Sipos Jenő, az Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője is. Szintén jelezte érkezését két korábbi szövetségi kapitány, Gellei Imre és Csank János.  

A rendezvényen fellépnek az Európa bajnok Móri Mazsorettek, és a tornán lehetőség lesz a Móri Bice-Bóca Egyesületet támogatni.

A belépés díjtalan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában