"Fehérvár a szívügyem"

2023.12.01. 17:02

Kovács Dániel elnézést kért

Csütörtökön közleményt adott ki a Fehérvár FC, melyben az NB I-es együttes labdarúgói és a szakmai stáb kiálltak egy játékostársuk védelmében, akit a lelátóról minden meccsen szidalmaz a drukkerek egy csoportja. Most megszólalt az érintett játékos, Kovács Dániel.

Ferencz Balázs

Kovács Dániel elnézést kért, az ügyet lezártnak tekinti

Forrás: Nemzeti Sport archív

Fotó: Török Attila

„Először is szeretném megköszönni a Vidinek és a társaknak, hogy kiálltak mellettem, ez sokat jelent számomra – fogalmazott a Nemzeti Sportnak adott interjújában Kovács Dániel, a Fehérvár FC kapusa. – A történet előzménye röviden: az előző idény utolsó bajnokiján maradtunk bent az NB I-ben, a Vasas otthonában ikszeltünk. A lefújás után a gyenge idény miatt érthető módon érezhető volt a feszültség, s én intettem a többieknek, hogy menjünk be az öltözőbe. Ezután hajnalban az egyik vezérszurkolótól kemény stílusú üzenetet kaptam, amelyre rosszul reagáltam, hibáztam, elismerem a felelősségemet ebben, elnézést kérek. Már négy és fél éve a Vidi játékosa vagyok, lejátszottam hetvenöt NB I-es bajnokit a klub színeiben, a Fehérvár a szívügyem, a csapat a legfontosabb számomra. A célom, hogy visszajussunk oda, ahová a klub való, az első három hely egyikére. Szeretném magam mögött tudni ezt a történetet, részemről lezártnak tekintem.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában