Harmadikként telel a Fehérvár FC

2023.12.17. 19:00

Kenan Kodrót élteti 11 gólja, de a csapat sikerének jobban örül

A Paksi FC-t 3-0-ra verte a Vidi az OTP Bank Liga 17. fordulójában. Katona Mátyás gyors találatát követően Kenan Kodro duplázott.

Ferencz Balázs

A bosnyák válogatott támadó, Kenan Kodro fontos láncszeme a Vidinek

Forrás: fehervarfc.hu

- Nagyon boldog vagyok, hogy győzelemmel fejeztük be az őszi szezont, ráadásul a listavezető ellen sikerült nyernünk - fogalmazott Kenan Kodro, a Fehérvár FC legeredményesebb játékosa, aki 11 találatával vezeti az OTP Bank Liga góllövőlistáját. - Külön öröm számomra, hogy két gólt is sikerült szereznem, de ami a legjobb volt, az a csapat teljesítménye. Mindenki a maximumot nyújtotta és a második félidő elején egy rövid periódust nem számítva végig uraltuk a meccset. Fontos volt, hogy már az első percben megszereztük a vezetést, megadta a gyors gól a meccs alaphangulatát. Annak is nagyon örülök, hogy 11 gólt sikerült szereznem ebben az őszi szezonban. Nem kezdtük jól a bajnokságot és talán az elején kevesen gondolták, hogy a dobogón fogjuk tölteni a téli szünetet, de mi végig bíztunk magunkban és egymásban. Fontos volt az is, hogy a szurkolóink végig mellettünk álltak, közösen értük el ezt a szép sikert. A tavaszi idénnyel egyelőre nem szeretnék foglalkozni, most az a legfontosabb, hogy mindenki kipihenje magát a szünetben, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő év a számunkra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában