Constantine nem volt padon

2023.11.23. 20:42

Hazai pályán bukott az Újváros

Nem tudta meglepni a magyarországi túráját Fejér vármegyében kezdő SC Csíkszereda csapatát a Dunaújvárosi Acélbikák együttese a jégkorong Erste Liga soros fordulójában.

Ferencz Balázs

Forrás: DAB

Dunaújvárosi Acélbikák – SC Csíkszereda 
1-3 (1-1, 0-1, 0-1)
Dunaújváros, 187 néző. V.:Mach Márton, Tímás Balázs
DAB: Kovács D. – Svars, sisak, Nemes, Dosvalek, Szalma – Blomberg, Ahonen, Elomaa, Koskinen, Sillampaa (1) – Varga A., Maarnela 1, Somogyi, Lorraine, Ödman,  – Léránt, Szabó Cs., Strenk, Atamanchuk. V.edző: Niko Eronen
Csíkszereda: O’ Connor – Kubat, Ferencz-Csibi, Reisz, Péter, Részegh 1 – Gecse, Rutkowski (1), Levin (1), Milan 1, Becze (1) – Salló, Láday, Brown, Welsh 1, Sofron – Casaneau, Rokaly, Fodor Cs. Vezetőedző: Vaclav Novak
Kiállítások: 2 ill. 2 perc
Kapura lövések: 19-33 

Két fontos hiányzója volt a találkozónak, a vendégek oldalán Kevin Constantine-t nem nevezte hivatalos személyként a Csíkszereda, míg a DVTK ellen cserepadról verekedő Pinczés Olivér eltiltását töltötte. A vendégek szereztek vezetésta 13. percben Welsh révén, de még az első szünet előtt válaszolt a DAB, Maarnela talált be. A második harmadtól a csíkiak domináltak, Milan és Részegh góljai jelentették a DAB vesztét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában