Egygólos siker

2023.11.17. 21:19

Fontos pontokat szerzett a FEHA19 Debrecenben

Az Erste Liga pénteki játéknapján a FEHA19 felnőtt együttese a DEAC vendégeként lépett jégre.

Beke Zsombor

Fotó: DEAC

DEAC – FEHA19 1-2 (0-0, 0-1, 1-1)

A FEHA19 összeállítása: Melninchuk – Hazeldine, Falus, Zezelj, Dobos, Blasko – Rachinskiy, Csollák, Strazdins, Alapi, Nádor – Kasinski, Salamon, Németh Z., Farkas L., Ambrus – Farkas I., Fekete, Balasits.

Anatoli Bogdanov együttesében nagy lehetett a bizonyításai vágy, hiszen a fehérvári fiatalok keddi, BJAHC elleni találkozója mint a mutatott játékot nézve, mint az eredményt tekintve borzasztóan alakult, a fővárosiak 7-2-re nyertek. A péntek esti találkozónak fontos tétje volt, hiszen mindkét csapatnak szüksége volt a pontokra a mezőny végén. Az első harmadban három kiállítás is volt, kétszer a Debrecen, egyszer a Fehérvár játszhatott létszámfölényben, de kimaradtak a lehetőségek. A második játékrész negyedik percében Zezelj megszerezte a vezetést a vendégeknek, a kiállítások a folytatásban is akadtak szép szép számmal, de újabb gól nem esett. A záróetapban aztán először Dobos növelte kettőre az előnyt, majd, Buchkin szépített. 1-2. Innen azonban már nem engedett többet a FEHA19, így három ponttal gazdagodtak a fiatalok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában