Ma, 19:30 - Fehérvár FC - Kecskeméti TE

2023.11.26. 15:02

Bartosz Grzelak: "minden egyes mérkőzés kihívás számunkra"

A hétvégi eredményeket követően a Fehérvár FC az ötödik helyről várja a nyolcadik pozícióban álló Kecskeméti TE elleni bajnokit az OTP Bank Liga 14. fordulójában.

Ferencz Balázs

Bartosz Grzelak az utóbbi meccseken eredményes a Vidivel

Forrás: fehervarfc.hu

A DVSC 2-1-re nyert Zalaegerszegen, így megelőzte a vasárnapi fellépőket, a Vidit és a Puskás Akadémia FC-t. A Fehérvár FC így az ötödik helyen állva várja az egy ponttal kevesebbet gyűjtött Kecskemétet. Szoros a mezőny, minden pontnak nagy jelentősége van. Ennek tudatában készült a Vidi a vasárnap 19.30-kor kezdődő összecsapásra.

- Jó hangulatban és kiváló munkamorállal dolgoztak a játékosok az elmúlt két héten, a válogatott szünetben. Mindenki tisztában van azzal a csapatból, milyen fontos, hogy napról napra jó munkát végezzünk az edzéseken. A Kecskemét mind fizikálisan, mint technikailag jó játékosokkal rendelkező ellenfél. Nagyon kiegyenlített a tabella, így minden egyes mérkőzés kihívás számunkra - fogalmazott a Vidi vezetőedzője, Bartosz Grzelak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában