Nem sikerült borítani a papírformát

2023.11.26. 19:19

Az újonc Cunder nyílt sisakos csatában maradt alul az éllovas otthonában

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság B-csoportjának 9. fordulójában a székesfehérvári alakulat bő ötven percig tudta tartani a lépést zöld-fehérekkel vasárnap.

Krebsz András

Forrás: Illusztráció - Pixabay

Ferencvárosi TC U21–Máv Előre-Cunder Kézisuli 31-26 (15-13).

Elek Gyula Aréna, 50 néző, vezette: Cseszregi, Papp P.

Cunder FODOR – Bándi 3, BORSOS 4, Poór 1, CSÓKA 3, RUPRECHT 6, Dobos 4. Csere: Pál (kapus), Kovács G., Tuba-Kovács, Posta, Ferenczi 2, Bakos 2, Bárdos 1, Pintér, Konc. Edző: Erdei Krisztián.

Eredmény alakulása: 9. perc 4-4, 17. p.: 8-6, 25. p.: 12-11, 39. p.: 18-16, 47. p.: 22-21, 55. p.: 28-23.

Kiállítások: 0 ill. 0 perc

Hétméteresek: 2/1, ill. 1/0

A várakozásoknak megfelelően az Erdei-csapat bátor, lendületes játékot mutatott be a csoportgyőzelemre esélyes ferencvárosiak otthonában, ez a 2. fordulóhoz hasonlóan tisztes helytállást eredményezett.

A találkozót két védéssel indító Fodor Péter és társai egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet az összecsapáson, különösen igaz ez az első félidőre. A vendégek részéről ebben a periódusban nyolcan is feliratkoztak a gólszerzők közé, amivel sikerült tehermentesíteni Ruprechtet.

A fordulást követően háromszor is egy gólra zárkóztak a fehérváriak, ám a fővárosiak keze nem remegett meg, a hajrában pedig bebiztosította a győzelmet a továbbra is veretlen zöld-fehér gárda, a Cunder a csoport 4. helyéről várhatja a jövő heti folytatást.

– Az alapvetően tét nélküli mérkőzésen azt kértem a srácoktól, hogy menjünk neki az ellenfélnek, gyakoroljunk a későbbi fordulókra. Sokáig szoros volt az eredmény, a csapat egységesen jó teljesítményt nyújtott, a végére azonban kijött az elsősorban erőnlétbeli különbség, ami döntőnek bizonyult – mondta Erdei Krisztián, a Máv Előre-Cunder Kézisuli edzője a találkozó után

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában