Tartalékosan

2023.11.29. 15:11

A végére elfogyott az energia

A tartalékos Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapat bár küzdött a végsőkig kedd este a Red Bull Salzburg otthonában, nem sikerült meglepetést okoznia, 4-1-re kikapott Kis Dávid legénysége.

Beke Zsombor

Sokáig jól tartotta magát a Fehérvár (kékben)

Forrás: GEPA pictures/ Gintare Karpaviciute

Ambrus Gergő, Kiss Roland, Vokla Roland, Marcus Phillips, Pascal Labarge, Daniel Leavens és Henrik Nilsson sem tudott a stáb rendelkezésére állni sérülés miatt, majd két sornyi ember hiányzott a Volánból kedd este a címvédő Salzburg otthonában. Ennek ellenére a FEHA19 kapott erősítésekkel négy csatár trióval és három hátvéd párral el tudott utazni a csapat, sőt, negyven percig nagyon jól tartotta magát, Terbócs góljával még vezetettek is a kék-fehérek. Sajnos azonban idővel elfáradt a Fehérvár és végül az osztrákok nyertek 4-1-re.

– Az első harmad egy kiegyenlített mérkőzést hozott, mindegyik csapatnak volt elegendő energiája ahhoz, hogy a védekezésre koncentráljon és kevés helyzetet adjanak a másiknak. Aztán a második játékrészben akadt pár eladott korongunk a kihozataloknál, ami miatt a védekező harmadba szorultunk és elveszítettünk jó sok energiát. A harmadik húsz percben sajnos már nem tudtunk annyi energiát mozgósítani, ami a mérkőzés megfordításhoz elég lett volna. Büszke vagyok a srácokra, különböző összeállításokban játszottunk, voltak, akik most játszották az első meccsüket a ligában. Egy pillanatig sem adtuk fel. Jó csapat a Salzburg, az ilyen együttesek ellen érdemes játszani. Azt tudjuk tenni, hogy elkezdünk készülni a következő két találkozónkra, hiszen pénteken és szombaton is jégre lépünk – értékelt a lefújás után Kiss Dávid, a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában