Erősítés

2023.11.29. 21:45

A fehérvári klubvezetés reagált, új védő ékezik a Volánba

A Hydro Fehérvár Av19 bejelentette, hogy a kék-fehéreknél folytatja pályafutását Carter Robertson. A hátvéd a jövő héten mutatkozhat be a csapatba.

Beke Zsombor

Forrás: A klub

Ráfért az erősítés a Volán védelmére, hiszen a közelmúltban innen dőlt ki a legtöbb játékos, Markus Phillips, Kiss Roland és Vokla Roland csak több hét múlva térhet vissza, Nilsson Henrik pedig kétséges mikor játszhat újra. A fehérvári klubvezetés gyorsan próbált reagálni, Carter Robertson érkezik a védelembe. A 23 éves játékos az OHL-ben kezdte, majd a szlovákiai Liptószentmiklóshoz került, ahol 19 mérkőzésen nyolc pontig jutott. Később visszatért a tengerentúlra, ahol elősorbanaz ECHL-ben jutott szóhoz, ebben az idényben Rapid City Rush gárdájában 17 találkozón hat pontig jutott. 

– Minden nagyon gyorsan történt. Épp hazafelé tartottam, amikor a lehetőséget kaptam és rögtön el is fogadtam! Úgy érzem, helyes döntés volt Székesfehérvárra igazolni. Szélig Viktorral hosszan beszélgettünk, elmondta, mik a csapat céljai és az elképzeléseink azonnal találkoztak. A ligáról tudom, hogy egy erős nemzetközi bajnokság, már játszottam Európában, így hallottam arról, milyen jó csapatok játszanak itt – nyilatkozta a klub honlapjának Carter Robertson.

A hátvéd a tervek szerint a hét végén érkezik Magyarországra, a jövő héten pedig be is mutatkozhat a Hydro Fehérvár AV19 csapatában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában