Vándorkupa

2023.09.06. 19:00

Tornával emlékeznek

A Tordasi Polgárőrség meghirdette az I. Tomai István Vándorkupát.

Káldor András

Fotó: Tordasi Polgárőrség

Tomai István - Pityu, Trisó, Pepi, Öreg Szőr, ahogy barátai sporttársai, játékvezető társai nevezték - tiszteletére foci tornát tart a Tordasi Polgárőr Napon szeptember 16-án, szombaton 9 órától a Kiss Zoltán Sportközpontban (Köztársaság út 3.).

Tomai István az 60-as évek kezdete óta, mióta csak rúghatta a focit, focizott Tordason. Tehetségével kinőtte a települést, megjárta a Székesfehérvári MÁV Előrét is, de végül a hazai csapat soraiból köszönt el az aktív labdarúgástól.

Meghatározó szerepet játszott abban, hogy Tordast nem csak az országban, de külföldön is megismerhették. Nem szűnt meg azonban a labdarúgás iránti rajongása, évtizedekig labdarúgó játékvezető volt. Betegsége utolsó pillanataiban is csak a foci járt az eszében, csak a fociról mesélt, a fociról emlékezett.

A csapatok szerveződése már folyamatban van, de a szervezők várják további 5+1 fős létszámú csapatok jelentkezését. Ami nagyon lényeges, hogy nevezési díjat nem kérnek a leendő résztvevőktől. Nevezni a Márkus Pálnál a 06-30/727-69-10-es telefonszámon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában