NB II.

2023.09.22. 12:45

Csákvár: kellenek a gólok!

A Merkantil Bank Liga NB II 8. fordulójában pontosan három hetes kihagyást, a válogatott szünetet követően indul ismét útjára a labda. Az Aqvital FC Csákvár csapata az eddig még gólt sem kapott PMFC vendége lesz vasárnap 16 órától.

Káldor András

Baracskai Roland (Csákvár, fehér) és Mayer János (PMFC) csatázott a labdáért egy éve

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Nem mondhatni, hogy gólokban gazdag összecsapásokat játszottak volna a felek az előző idényben. Csákváron az őszi idényben nem született találat, míg februárban, a Stadion utcában Ominger Gergő korán vezetést szerzett, ám ezt még a szünet előtt kiegyenlítette Tóth-Gábor Kristóf, és az összecsapás is ezzel az állással ért véget. A pécsiek jól kezdték a bajnokságot, és eddig szinte páratlan mutatóval rendelkeznek hiszen a hét lejátszott mérkőzésen még egyszer sem vették be az ellenfelek a kapujukat. Az 5. helyen tanyáznak, mindössze két ponttal lemaradva a tabellát vezető ETO FC Győr és a Nyíregyháza Spartacus mögött.

– A célunk, hogy megszakítsuk a hazaiak góltalansági sorozatát, illetve folytassuk a saját győzelmi szériánkat – hangsúlyozta csapata honlapján az Aqvital FC Csákvár csapatának kapitánya, Mészáros Dávid, aki eddig valamennyi fordulóban a kezdő tizenegy tagja volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában