Jön a Kisvárda

2023.09.29. 13:00

Alsóházi rangadó előtt a Fehérvár

A labdarúgó OTP Bank Liga 8 fordulójában a Fehérvár FC a Kisvárdát fogadja vasárnap 15 órától.

Beke Zsombor

Csongvai Áron (piros-kékben) jó játékéra szükség lesz vasárnap is

Forrás: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport

Fotó: Dömötör Csaba

A mérkőzést eredetileg Kisvárdán tartották volna meg, de a pálya használhatatlansága miatt felcserélték a pályaválasztói jogot. Egyik csapat sem kezdte fényesen a bajnokságot,a Kisvárda mindössze négy, míg a Vidi öt pontot gyűjtött. A szabolcsi gárdánál már megtörtént az edzőváltás, Mátyus János került a kispadra, a piros-kékeknél egyelőre még Bartosz Grzelak irányítja a munkát. Juhász Roland távozása óta nincs új hivatalos információ se edző, se sportigazgató fronton. Egy biztos, mindkét csapatnak égetően szüksége lenne a három pontra.

– Sok mindent történt a Zalaegerszeg elleni találkozón, de most már előre kell tekintenünk, le kell vonni belőle a szakmai részeket és készülni a következő mérkőzésre. A Kisvárdánál új edző van, jó mérkőzést játszottak a Fradi ellen, csak 1-0-ra kaptak ki idegenben. Stabil csapat képét mutatták, nehéz és kemény mérkőzésre számítok, de egyértelműen a győzelem a cél, el kell indulnunk egy pozitív úton. Készülünk az ellenfélből is természetesen, de a legfontosabb, hogy saját magunkat is rendbe rakjuk – nyilatkozta a klub honlapjának Csongvai Áron. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában