A Lupa Beach-en csatáztak

2023.07.05. 12:19

A hátsó traktus Fejér csapataié

Erős ellenfelekkel találták szembe magukat a vármegye strandkézilabda-csapatai az országos bajnokság harmadik kvalifikációs tornáján, a Lupa Beach-en.

Ferencz Balázs

Forrás: Ferencz Balázs

Tikkasztó hőség, forró homok. A nagy melegben meccsek után locsolni kellett a Lupa Beach homokját, hogy egyáltalán rá tudjon lépni az országos bajnokság nemzetközivé duzzadt mezőnye. A horvát fővárosból, Zágrábból, sőt Japánból is érkeztek együttesek a rangos tornára. Melyen az Alba Fehérvár és a gárdonyi fiatal kézisekre épülő Venice Beach Girls nem tudta megismételni keszthelyi remeklését. A csoportküzdelmeket követően az Alba és Venice BG is az ötödik helyen állt. Vagyis mindkét hölgykoszorú a 9.-13. hely valamelyikéért harcolt tovább. A Venice Beach Girls a Deszépek SE-t verte a kilencedik helyért vívott csatában, míg az Alba a SZISE-Mangót győzte le a 12. pozícióért. A kvalifikációs tornát az OVB Beach Girls csapata nyerte. 

Fotó: Ferencz Balázs / Forrás: A szentendreiek utolsó akciója a Vencie Beach Girls ellen


A férfiaknál az Electric Movie Venice Beach Boys a C csoport harmadik helyén zárt, az alsóházban folytatta, majd a helyosztókon a kilencedik pozícióért vívott csatában a Green Cobras alakulatát verte. A 17 csapatos mezőny élén a HÍR STAT BHC végzett. 

Egy góllal zárult akció
Forrás: Ferencz Balázs

A bajnokság a hétvégén Balatonakarattyán folytatódik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában