Szoros vereséggel zártak

2023.05.21. 18:34

Több százan szurkoltak a Vidi lányainak

A Simple Női Liga kilencedik helyezettjeként fogadta a MOL Fehérvár FC női labdarúgócsapata a Haladás Viktória FC csapatát a bajnokság utolsó fordulójában - a MOL Aréna Sóstóban.

Ferencz Balázs

Emlékezetes kilencven percet tölthettek a lányok a MOL Aréna Sóstó gyepszőnyegén

Forrás: Kricskovics Antal

Csak jöttek és jöttek a MOL Aréna Sóstó lelátóira a szurkolók, ennyi ember előtt még sohasem játszottak a Vidi hölgyei. A bennmaradást kiharcoló együttes utolsó bajnokiját a MOL Aréna Sóstóban vívta meg, mintegy nyolcszáz (!) néző előtt. Műsorközlő ismertette a csapatok kezdőit, az eredményjelzők a női meccs eredményét is hirdette, míg a hangulatról az RBD "fiatal szekciója" gondoskodott.

Forrás: Kricskovics Antal

Ugyan fergeteges iramot nem mentek a csapatok, a MOL Fehérvár FC-nek és a Haladás Viktóriának is szinte mindegy volt, milyen eredménnyel zárnak, azért biztató, hogy a Vidi csupán egygólos vereséget szenvedett a szombathelyiektől. A két csap őszi randevúján a Haladás 4-0-ra nyert.

Szehofner Vivient (a labdával) Jánosi Ninetta (hátul, balra) és Földvári Fanni (jobbra) figyelik
Forrás: Kricskovics Antal

MOL Fehérvár FC - Haladás Viktória FC 0-1 (0-0)

MOL Aréna Sóstó, 800 néző. Vezette: Kalmár Petra (Hegedűs-Baráth, Colbers)

MOL Fehérvár FC: Terestyényi (Németh N., 84.) - Tenyei-Tóth, Romanoczki, Jánosi, Simon F. - Szabó B., Kozma (Balla, 85.) - Pécsi, Földvári (Pál M., 76.), Farkas G. (Kántor, 84.) - Szehofner (Szombati, 85.). Vezetőedző: Gajdóczi Tibor

Haladás: Schildkraut - Gődér, Horti, Szil (Nagy D., 68.), Nagypál, Urbán, Koprena (Varró, 46.), Pintér (Kovács V., 33.), Vladulescu (Feketevíziová, 83.), Németh A., Kiss A. Vezetőedző: Hérincsné Markó Edina

Gól: Kiss Anita (58.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában