Fizetik a játékosok

2023.05.23. 12:09

Teli lesz szombat este a vendégszektor a Vasas otthonában

Szombat este 20 órától a Mol Fehérvár FC kulcsfontosságú mérkőzésen lép pályára a Vasas ellen az OTP Bank Liga záró fordulójában. A tét továbbra is a bennmaradás.

Beke Zsombor

A csapat törleszthet a szurkolók felé

Forrás: Dömötör Csaba / NSO

A 32. forduló eredményei kedvezően alakultak, hiszen a Vidi győzelmével és a Honvéd vereségével a Fejér megyeiek jelenleg a vonal fölött helyezkednek el. A képlet egyszerű, ha a Fehérvár legalább annyi pontot szerez a Vasas ellen, mint a kispestiek a Puskás Akadémia otthonában, akkor Bartosz Grzelak együttese jövőre is az NB I-ben lesz. 

A klubnál is érzik a tét nagyságát, így a játékosok állják a hétvégi mérkőzés jegyeit a vendégszektorba. A hír hallatán villámgyorsan el is keltek a belépők, így a ZTE elleni bajnokihoz hasonlóan a szurkolókon megint nem múlik majd semmi, a csapatnak jó játékkal és bennmaradással kell majd meghálálni a biztatást. A klub szurkolói buszokat is indít a fővárosba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában