Nem adja a pontokat a Puskás

2023.05.14. 11:30

Kiss Tamás: "Az életéért harcoló Fehérvár látogat hozzánk"

Kiss Tamás fél éves, sérülés miatti kihagyás után tért vissza a pályára legutóbb. A Puskás Akadémia FC szélsője a MOL Fehérvár FC ellen már többet játszana, s nem engedné át a győzelmet a Vidinek.

Ferencz Balázs

Kiss Tamás nehéz presztízsmeccsre számít a Vidi ellen

Forrás: Nemzeti Sport archív

Fotó: Szabó Miklós

Ma 18 órakor Felcsúton csap össze a két Fejér vármegyei egylet. A Puskás Akadémia a dobogóért, a Vidi a kiesés ellen küzd. A felcsútiak szélsőjének lába januárban tört el, a Zalaegerszegi TE ellen léphetett újra pályára. Kiss Tamás a Vidi ellen több játékpercre számít, s leszögezte: a Puskásnak is kell a három pont.

- Az utolsó három mérkőzés nagyon nehéz lesz számunkra, minden csapat valamiért küzd. Következő ellenfelünk éppen a kiesést szeretné elkerülni, utána egy dobogóért harcoló, majd megint egy kiesés ellen küzdő együttes lesz az ellenfelünk - fogalmazott Kiss Tamás a puskasakademiafc.hu-n. - Egy életéért harcoló Fehérvár látogat hozzánk. Ráadásul a Fehérvár ellen mindig is nehéz mérkőzést szoktunk játszani, mert hiszen presztízsmeccs. Így meg aztán pláne, nekik nagyon kell az a három pont, azonban nekünk is, ha el akarjuk érni a magunk elé kitűzött célt. Mindent meg fogunk tenni, hogy itthon tartsuk azt a bizonyos három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában