Döntetlenjével még nem biztos a Vidi bennmaradása

2023.05.07. 07:00

Késleltetett örömmámor

Három pont begyűjtésével két fordulóval a Simple Női Liga idei szezonjának vége előtt bebiztosíthatta volna további NB I-es tagságát a MOL Fehérvár FC női labdarúgócsapata. A szegediek azonban pontot raboltak.

Ferencz Balázs

Megküzdöttek a fehérmezes szegediek a pontért. Földvári Fanni (kékben) sem talált be

Forrás: Nagy Norbert

MOL Fehérvár FC  női - KÉSZ Szent Mihály-Szeged női 0-0

Sóstó edzőpálya, 50 néző. Vezette: Kovács Fanni (Hegedűs-Baráth, Trapp)

MOL Fehérvár FC: Terestyényi - Szűcs, Romanoczki, Jánosi, Simon F. - Bognár (Kozma, 81.), Szabó B. - Pécsi (Kántor, 69.), Szehofner, Farkas G. - Földvári. Vezetőedző: Gajdóczi Tibor

Szeged: Csontos - Farkas N, Papp Sz., Nagy L., Micic, Kenzevic (Marcea, 86.), Malesevic, Balázs, Suták (Tornyi, 89.), Trbojevic, Németh Zs. Vezetőedző: Major László

Szűcs Flóra (kékben) határozottan tette a dolgát a védelemben
Forrás: Nagy Norbert

Gól nélküli döntetlenjével a Vidi továbbra is a kilencedik a 12 csapatos tabellán. A Kelen SC kettő, az Újpestet kiütő, de még kieső pozícióban lévő Szekszárdot négy ponttal előzi meg. A fehérváriak a sereghajtó Újpesttel és a Haladással találkoznak az utolsó két fordulóban, a lilák május 13-i legyőzésével bebiztosíthatják a bennmaradást. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában