Az arénában zárnak

2023.05.16. 10:47

Honfoglaló vidis lányok

A szezon utolsó bajnoki mérkőzését - története során először - a MOL Aréna Sóstóban vívja a Vidi női labdarúgócsapata a Haladás Viktória ellen.

Ferencz Balázs

Telt ház nem várható, de megérdemlik a lányok a biztatást a stadionban

Forrás: Kricskovics Antal

Már két fordulóval a Simple Női Liga zárása előtt bebiztosította újabb élvonalbeli tagságát az újonc MOL Fehérvár FC női labdarúgócsapata. A fehérvári lányok teljesítették a célt, bennmaradtak az NB I-ben, s talán túl is léptek kicsit az elváráson, hiszen a 12 csapatos tabella kilencedik helyén zárnak.

Gajdóczi Tibor lányai a 2022-23-as szezon utolsó fordulójában a Haladás Viktória alakulatát fogadják, mégpedig a stadion lelátói előtt. A lányok eddig az edzőpályákon vívták meccseiket, ez lesz az első alkalom, hogy átveszik a helyet az NB I-es férfiaktól.

A szombathelyiek elleni találkozó május 21-én, vasárnap 14 órakor kezdődik a MOL Aréna Sóstóban. A találkozóra a belépés ingyenes, a kapuk 13 órakor nyitnak. A stadion A-szektorai és az ott található büfék lesznek nyitva, amelyeket az I-es és II-es kapun lehet majd megközelíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában