Örömfocit domboríthatnak

2023.05.12. 20:00

Bennmaradtak a vidis lányok!

Az utolsó két forduló eredményétől függetlenül eredményesen zárja története első NB I-es idényét a fehérvári női labdarúgás. Bennmaradt az első osztályban a Vidi!

Ferencz Balázs

Felszabadultan futballozhatnak az utolsó két fordulóban a MOL Fehérvár FC lányai

Forrás: Kricskovics Antal

A MOL Fehérvár FC lányai örömfocival rukkolhatnak elő szombaton 16 órakor. A sereghajtó Újpest FC vendégeként már úgy futnak ki a pályára Gajdóczi Tibor lányai, mint az élvonalbeli tagságát megőrző újonc csapat. Ugyanis a Simple Női Liga 21. fordulójában a Haladás-Viktória 3-1-re legyőzte péntek délután a 11. helyről még kiesés ellen harcoló Szekszárd WFC-t, így a szekszárdiak már nem érhetik be a Vidit, az Újpesttel karöltve búcsúznak az NB I-től.

A MOL Fehérvár FC ezzel elérte célját, meccsről-meccsre javuló játékkal, s érettebb csapatmorállal kiharcolta a bennmaradást. Az Újpest FC elleni szombati összecsapást követően május 20-án a Haladással szemben vívott hazai mérkőzéssel zárják a 2022-23-as idényt a fehérvári hölgyek.

A dobogóért hajtó Puskás Akadémia FC az ötödik helyen álló DVTK otthonában szerepel, szombaton 15 órakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában