Röplabda

2023.04.17. 20:22

Simán kikapott a Loki

A női röplabda Extraliga alsóházában, az 5.-8. helyért vívott csatában a Kaposvári NRC a MÁV Előre SC-ST Solar elleni párharc harmadik mérkőzését is megnyerte. Ahogyan az előző két összecsapás, így ez a kaposvári meccs is a házigazdák 3:0-as sikerével ért véget, így „söpréssel” győzte le ellenfelét a somogyi gárda.

Káldor András

A fehérvári Anne Ertz a labdával, a többiek figyelik a légióst, aki 6 pontot tett a közösbe

Forrás: KNRC

Kaposvári NRC – MÁV Előre-ST Solar 3:0 (21, 15, 19)

Kaposvár, 250 néző.

Vezette: Barabás Barnabás, Soltész Róbert.

Kaposvári NRC: Maggioni 1, Szedmák 17, Bodovics 1, Ubavics 13, Godó 10, Gyimes 10. Csere: Radnai Lili (liberó), Hegyi, Radnai Luca, Renko-Ilic. Vezetőedző: Vincent Lacombe.

MÁV Előre-ST Solar: Dolotova 1, Ertz 6, Szabó L. 8, Dvoracek 13, Tóth J. 9, Gilfillan 2. Csere: Kovács E. (liberó), Karnyickaja, Narancsics, Csabai, Borostyán. Vezetőedző: Lukasz Przybylak.

A három győzelemig tartó párharc végeredménye: 3-0 a KNRC javára

A folytatásban a MÁV Előre-ST Solar együttese az MTK Budapest ellen lép majd pályára a 7.-8.- helyért, a párosítás vesztese kiesik az Extraligából az NB I-be.  

Ezzel azonban a két város – Kaposvár és Székesfehérvár – párharca még nem ér véget, hiszen férficsapataik a bajnoki döntőben éppen egymással csapnak majd össze vasárnaptól. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában