NB II

2023.04.25. 17:22

Ki-ki meccs előtt állnak

A Merkantil Bank NB II 34., hétközi fordulójában újabb „hatpontos” összecsapás vár az Aqvital FC Csákvár legénységére. A tabellán az utolsó előtti helyen tanyázó HR Rent Kozármisleny csapata látogat holnap 17 órakor a Tersztyánszky Ödön Sportközpontba.

Káldor András

A kékben játszó AFC Csákvárra ismét egy rendkívül fontos meccs vár

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

Az Aqvital FC Csákvár öt ponttal előzi meg riválisát, így igencsak nagy téttel bír ez az összecsapás is mindkét csapat számára. Ráadásul több gárda is üldözőbe vette a csákvári gárdát, többek közt a Nyíregyháza Spartacus FC is, amely csupán három, pontra, azaz egy győzelemre van tőlük.
Ami azonban örvendetes, és biztató lehet, hogy a két csapat őszi találkozóját az AFC nyerte 3-1-re Körmendi Kevin, Hornyák Marcell, és Torvund Alexander tudott válaszolni Vajda Roland 30. percben elért vezető góljára.

Egyértelmű vélemény a Fejér vármegyei együttes háza táján, hogy ugyan hetek óta nem úgy megy a szekér a sárga-kékeknek, ahogy ősszel, de nem eshetnek szét, nem eshetnek kétségbe – már csak azért sem, mert egymást követik a mérkőzések, melyeknél a pontszerzés jelentősége hatványozottan megnő, ahogy az idény vége felé kanyarodik a bajnokság.

- Újabb ki-ki meccs következik, ráadásul a Kozármisleny jó formában érkezik Csákvárra. Hiába áll öt ponttal mögöttünk, kieső helyen a táblázaton, utolsó öt meccsén háromszor is nyert és csak legutóbb, a DVTK-tól kapott ki 3-2-re. A megszerzett 10 pontnak köszönhetően pedig helyre billent játékosai önbizalma és ugyan sokáig biztos kiesőnek tűntek, most már reális esélye van a bennmaradás kiharcolására. Nagyon nehéz dolgunk lesz, de nem hibázhatunk. – nyilatkozta Tóth Balázs az AFC Csákvár vezetőedzője a csapat honlapján.  

Az összecsapást Nagy Róbert vezeti, segítői Berényi Ákos és Márkus Péter lesznek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában