Röpabda

2023.04.06. 13:37

Folytatódik a párharc

A férfi röplabda Extraliga elődöntőjének második mérkőzésére kerül sor pénteken 18 órától a VOK-ban. A MÁV Előre SC-Foxconn együttesének célja nem más, mint, hogy visszavágjon a GreenPlan Vegyész RCK csapatának a Kazincbarcikán elszenvedett vereségért.

Káldor András

Hazai pályán fogadja ellenfelét a MÁV Előre SC-Foxconn (kék)

Nem sok hiányzott ahhoz a két csapat hétfő esti összecsapásán, hogy a fehérvári legénység megnyerje a harmadik szettet, és ezzel akár lépéselőnybe is kerülhetett volna vendéglátóival szemben. Nem így történt, mert a végén 28:26-ra hozta a játszmát a Kazincbarcika, és a negyedik etapot már minden gond nélkül behúzta. 

- Az első mérkőzés a vártnál simább lett érzésem szerint, ennél több van a csapatban, mind támadásban, mind védekezésben. Az ellenfél rutinosabb, nekünk fiatal csapatunk van, amely mindenre elszánt. A pénteki mérkőzésre rendbe rakjuk a fejeket és a fogadásunkat. Azon leszünk, hogy kiegyenlítsük a párharcot. Ha fejben erősek leszünk, csak akkor nyerhetünk.fogalmazott csapata honlapján Eke Péter, a MÁV Előre SC-Foxconn centere. 

Az elődöntő három nyert mérkőzésig tart, amennyiben a Loki megnyeri az összecsapást, akkor a csapatok április 14-én visszatérhetnek Fehérvárra – igaz ezt megelőzően még Barcikán várja a feleket a harmadik összecsapás április 11-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában