Két keréken

2023.04.19. 19:21

Bringára pattantak az evezősök a Velencei-tó körül

A Velencei-tó körül bringára pattantak az evezősök, és folytatták az év elején megkezdett hagyományukat.

Németh Krisztián

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Szeged, és Csepel után a Velencei-tó adott otthont a Masters (veterán, de ők ezt a titulust nagyon nem szeretik) evezősök újabb találkozójának. Az önszerveződő alkalmakon a kiegészítő sportágaknak szentelnek időt: az evezős ergométerezés, és a köredzés után a kerékpározás következett. A házigazda szerepét az evezős szakosztályát a tavon működtető Balaton Kajak-Kenu Evezős és Vitorlás SE töltötte be. Az Illés László vezette szakosztály közreműködésével az egyik környékbeli szálloda volt a „versenyközpont”.

Nagy-Kapócs Anikó (középen)
Fotós: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A résztvevőket nem tántorította el, hogy vagy lógott az eső lába, vagy le is ért a földig. Jókedvvel kerékpároztak a tó környékén. Az immár rendszeressé váló közös edzés, és ebéddel záruló találkozó ötlete egy adventi koszorú készítésen pattant ki, azóta töretlen lendülettel szerveződik. A Balaton evezős szakosztályából a többi között a sportág szöuli olimpikonja, Nagy-Kapócs Anikó is bringára pattant.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában